Odmor Plitvice-Seoski turizam-Izleti Plitvice-skijanje-rafting

Smještaj Plitvička Jezera -Odmor Plitvice
Smještaj Plitvice-Seoski TurizamTražite smještaj, miran i spokojan odmor? …na pravom ste mjestu! Dobro došli na Plitvice!
Nudimo vam odmor u miru i tišini. Lutajte slikovitim puteljcima, upijajte atmosferu seoskog načina života, odmorite se tamo gdje je sve upravo onako kakvim se i čini. Provedite dane prikupljajući nove inspiracije, učeći iz tradicije, kušajući delicije tradicionalne kuhinje, i stvarajući nova poznanstva. To je prilika da doista pobjegnete od buke i stresa, kako biste pronašli mir i spokoj.

Priroda je ovdje napravila bajku. Posjetite Plitvice, budite naš gost. Pričajte ovu bajku sa nama…
Plitvička Jezera izleti, aktivnosti

Plitvička Jezera – Izleti – Aktivnosti – Ugostiteljstvo – Seoski turizam Plitvice
Biciklizam Plitvice- Pozicija apartmana pruža mogućnost obilaska Plitvičkih Jezera (pješačku ili biciklističku turu), od same kuće zahvaljujući lokalnim putovima koji su okruženi prekrasnim zelenilom, šumom i prelijepim vidikovcima.Avanturisti i ovisnici o adrenalinu mogu se okušati u raftingu na rijeci Uni u Bihaću ili Korani u Rastokama (tzv. male Plitvice) , udaljenoj 8 km od Plitvičkih jezera.
Osim obilaska Plitvičkih jezera, naša preporuka je i izlet u bližnji Drežnik Grad, selo Nova Kršlja u općini Rakovica gdje se nalazeBaraćeve špilje i prvi hrvatski indijanski rezervat “Winnetouland”, udaljeni desetak kilometara od Plitvičkih jezera i našeg apartmana.
U slučaju da na Plitvicama boravite zimi, a ljubitelj ste skijanja, nedaleko od privatnog smještaja “Matovina” nalazi se poznato skijalište Mukinje – Plitvička Jezera.
Nalazite se na Plitvicama i želite kušati vrhunski pripremljene tradicionalne specijalitete, iz iskustva Vam preporučamo Restoran “Degenija” te garantiramo dobru hranu i ambijent. Restoran je udaljen svega tri kilometra od našeg apartmana.
Plitvice odmor, izleti, zanimljivosti
Baraćeve špilje nalaze se oko deset kilometara od Plitvičkih Jezera (magistralna cesta Zagreb-Split)
Skijalište Mukinje Plitvička jezera skijalište
Winnetouland Prvi indijanski rezervat – indijansko selo u Hrvatskoj, udaljen deset kilometara od Plitvica, općina Rakovica
Rafting na Uni Iskušajte se u ovom jedinstvenom sportu i doživljaju.
Restoran Degenija Naša preporuka na Plitvicama za tradicionalne kulinarske specijalitete.
Car Hire East London Airport We provide the best car rental service at low cost.
Find Out MoreCome to book your car at low cost.